keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Nokialaisillekin Nokialla Siurossa tmv:ssa puunkaatopalvelua oheisin ehdoin: Väännän rautalangasta selkosuomella:) tämä pätee kaikille piha- ja puutarhatöitäni tmv kaipaaville

Stihl MS 500i ensimmäiset pihakoivujen kaadot 2 kpl Puunkaataja Tampere Talonmiespalvelu@gmail.com yhteys ensisijassa aina sähköpostilla kiitos

Nokialaisillekin Nokialla Siurossa tmv:ssa puunkaatopalvelua oheisin ehdoin: Väännän rautalangasta selkosuomella:) tämä pätee kaikille piha- ja puutarhatöitäni tmv kaipaaville. En reagoi viesteihin missä ei vaivauduta tarkentamaan laakista tarvittavia asioita. Aika on rajallinen, enkä ole karjakko, joka lypsää tietoja. Samoin maksuehto on ehdoton. Laskuun en tee. Nokialla liikaa kommareita ko asiassa. Toki Nokialla on järki-ihmisiä joille vuosittain teen oheisilla toimitusehdoilla tilaustöitä, heille iso kiitos, jatkan ko tapaisten kanssa ;)

Yhteydenotot aina ensisijassa sähköpostilla selkeästi Talonmiespalvelu@gmail.com: 
Nimi + osoite + toiveet + kuvia / videota kohteesta liitteenä + toiveaika = Katsotaan yhteinen aika säävaraumin.


Tarkka osoitteenne tiedustelussa jotta näkee etäisyyksiä ja ajoaikoja (aika on rahaa ja bensakulua) Bensanhinta eilen 11.10.2022 oli 2.48€/litra, joten huvikseen en ajele, vaan tarkistetaan toimitusehdot yhteistä aikaamme säästäen yhteiseksi eduksemme.

Stihl MS 500i ensimmäiset pihakoivujen kaadot 2 kpl Puunkaataja Tampere: Talonmiespalvelu@gmail.com Yhteys AINA ensisijassa sähköpostilla- Käteisellä kohteessa, kun on alustavasti hyväksytty sähköpostilla sateeton päivä ja alustava hinta pihapuun / pihapuiden kaatoihin käteisellä aloitettaessa.

- Kuvaa videota kohteesta, jotta voi antaa alustavaa hinta-haarukkaa. Korva ei ole riittävä ko katselmukseen. Kiipeilykaatoja en tee, enkä liian lähellä sähkölankoja olevia pihapuiden kaatoja, kaarisähkö on oikea vaara. Sellaiset puut kuuluvat sähkölaitosten huomaan.

Raivaustyöt Stihl 460 raivaussahalla, vesakkoleikkurilla tmv:lla riippuen kohteesta. Työkalukorvaus on yleensä 50€ per kohde/kerta + siirtymäkorvaus + 55€ alkava tunti kohteessa / arvion mukaan kokonaishinta. Jos arvio heittää maaston tmv yllättävän seikan takia niin ylimenevät tunnit samoin 55€ alkava tunti.

Stihl MS 500i ensimmäiset pihakoivujen kaadot 2 kpl Puunkaataja Tampere  Talonmiespalvelu@gmail.com Tehokas mies tehokkaine koneineen kohteeseenne?
-Puunkaatopalvelu Tampere Lempäälä Vesilahti Nokia Ylöjärvi etc Pirkanmaa talousalueella. Käteisellä edetään kohteissa. En ole luottolaitos.

Stihl MS 500i ensimmäiset pihakoivujen kaadot 2 kpl Puunkaataja Tampere 9.10.2022 pic2 kaatosakset rungossa. Kun tilaaja on itse tai järjestää apumiehen vetoköyteen tai lompakkotaljaan niin toki hintani putoaa

- Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiisi.

Stihl MS 500i ensimmäiset pihakoivujen kaadot 2 kpl Puunkaataja Tampere. Rinnetonteilla puunkaadot aina haastavampia kuin tasamaalla https://Puunkaatopalvelu.blogspot.com-------------

Stihl MS 500i ensimmäiset pihakoivujen kaadot 2 kpl Puunkaataja Tampere 9.10.2022 Talonmiespalvelu@gmail.com Se on moro ;) Nähdään kun saan riittävästi tietoa sähköpostilla.
Puhelin varoiksi 044-3380291 jos navigaattori ei osaa ihan perille tai vie ohitse?


------


-------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti